بخشی از مقدمه: با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است. تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم. صنعت آبمیوه (آبمیوه نکتار و پوره میوه) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به عنوان یکی از روش های حفاظت و جلوگیری از ضایعات میوه از اهمیت ویژه ای برخوردار است. این صنعت از لحاظ تکنیک بسیار پیشرفته و در عمل به متخصصین و کارشناسان مجرب و کار آزموده نیاز مند است، چرا که میوه جات از لحاظ عطر و طعم و رنگ بسیار حساس بوده و ارزش غذایی آنها هنگامی حفظ می شود که بتوانیم به خوبی مراحل مختلف تولید آنها را کنترل و اجرا نماییم . ارزیابی و کنترل قیمت مواد غذایی زمینه مهمی از مطالعه علوم مواد غذایی می باشد. اگر مصرف کنندگان به دلایلی از مصرف آن خودداری کنند بی ارزش خواهد شد . رنگ ، طعم و بافت را می توان بوسیله دستگاههای آزمایشگاهی اندازه گیری کرد . ولی هنوز تجزیه و تحلیل وابسته به حواس انسان به وسیله تست های چشایی مهمترین ابزار اندازه گیری کیفیت مواد غذایی و مقبولیت پذیرش آن می باشد. کیفیت یک مواد غذایی نه تنها به قابلیت خوراکی آن بستگی دارد بلکه ...
فهرست مطالب: صنعت آبمیوه مقدمه محصولات تولید کارخانه وضعیت بسته بندی تامین مواد اولیه تکنولوژی تولید و بسته بندی تعداد پرسنل تفاوت آبمیوه نوشابه بدون گاز نکتار سیستم کنترل کیفی بررسی خط تولید کارخانه باسکول سیلو پرس پاستورازاسیون تغلیظ سالن تتراپک پاکت سازی ری اریتور نحوه گردش کار در انبار انبار گردانی روش تجزیه و تحلیل درونی روند فروش روند سود روند سرمایه در گردش صادرات استراژی توسعه صادرات سهام و سرمایه فروش شرکت فروش در شرکت شهد ایران فروش کالا فروش نسیه پرسنل بخش واحد فروش شرکت شهد ایران نقش و ارتباط واحد فروش اهداف بخش فروش شرکت سهامی توزیع نیروی انسانی مشخصات ماشین آلات تولیدی منبع
تعداد مشاهده:
2680
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.DOC
فرمت فایل اصلی: doc
تعداد صفحات: 64
حجم فایل:402
کیلوبایت
قیمت:
5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته حسابداری
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش