فایل یو

برترین جزوات آموزشی

فایل یو

برترین جزوات آموزشی

لیست شرکتهای پخش مواد غذایی سنندج


توضیحات:
این فایل شامل لیست شرکتهای پخش مواد غذایی و شوینده استان سنندج و توابع آن همراه با تلفن و اسم مدیریت و موبایل ایشان و همینطور با چه شرکتهایی کار می کنند می باشد.

تعداد مشاهده: 1713 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.xlsx

فرمت فایل اصلی: xlsx

حجم فایل:12 کیلوبایت

 قیمت: 5,800 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده تولید کنندگان و شرکت های پخش

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل اکسل

28 سری تمرین کامل و جامع درس مکانیک سیالات


توضیحات:
28 سری تمرین کامل و جامع درس مکانیک سیالات برای شما قرار داده شده است .که شامل 7 فصل و هر فصل چهار سری متنوع می باشد. این مجموعه دارای سوالات بسیار متنوع و مفید از آسان تا سخت برای آمادگی کامل در امتحانات میان ترم و پایان ترم دانشگاهی می باشد.

تعداد مشاهده: 1819 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 110

حجم فایل:6,872 کیلوبایت

 قیمت: 1,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مکانیک و رشته های مرتبط

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF

تحقیق آداب و رسوم مردم یزد


بخشی از متن:
مراسم ازدواج و جشن عروسی در شهرها و روستاهای مختلف استان یزد با اندکی تفاوت به یکدیگر شبیه‌اند. نخست خواهر و مادر پسر برای دیدن دختر به خانه آن‌ها می روند؛ اگر دختر را پسندیدند، هفته بعد با یک حلقه انگشتر، یک جفت کفش و یک جعبه شیرینی دوباره به خانه آن‌ها رفته و دختر را خواستگاری می‌کنند. چند روز پس از خواستگاری، اقوام داماد همراه با روحانی (عاقد) به خانة عروس رفته و عروس را بر سر سفره می‌نشانند. در سفرة عقد، بادام، گردو، فندق، فلفل سیاه، زنجبیل، دارچین، نقل، نبات، عسل، روغن، نان، پنیر و سبزی خوردن، ماست و میوه می‌گذارند…

فهرست مطالب:
نوروز
سیزده به در          
مراسم عروسی          
رگ و عزا    
نخل و نخل گردانی    
دسته سقا    
کتل بستن    
منابع

تعداد مشاهده: 1175 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 5

حجم فایل:16 کیلوبایت

 قیمت: رایگان
برای دانلود رایگان فایل روی لینک دانلود کلیک کنید.   دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانش آموزان و دانشجویان


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش

تبدیل تاریخ شمسی به میلادی


توضیحات:
برنامه تبدیل تاریخ شمسی به میلادی به زبان سی شارپ
ورودی برنامه تاریخ شمسی به فرمت yyyy/mm/dd
خروجی برنامه تاریخ میلادی به فرمت mm/dd/yyyy

تعداد مشاهده: 1967 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: sln

حجم فایل:77 کیلوبایت

 قیمت: 1,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایلها با فرمت sln, cs, exe , ...

  • گالری تصاویر :
    تبدیل تاریخ شمسی به میلادی

گزارش کارآموزی کارخانه شیر و لبنیات چوپان


مقدمه:
شیر بطور کلی، عبارت است از تراوشهای غدد پستانی حیوانات پستاندار- معمولاً گاو- که عاری از کلستروم می باشد و در اثر دوشش کامل یک یا چند حیوان سالم به دست می آید. کلیۀ پستانداران پس از تولد نوزاد خود، قادر به تولید شیر هستند. در عصر پستانداران اولیه،  قبل از گسترش و پیشرفت زندگی خاکی، بدون شک ترکیب اجزاء غیرآلی مایعات بدن آبزیان شباهت زیادی با محیط زندگی آنها داشته است. سپس در اثر تکامل، ترکیب خون و دیگر مایعات بدن آنها به منظور سازش با محیط اطراف  و یا به دلیل اختصاصی گشتن نیازشان تغییر کرده است.
شیر، غذای طبیعی نوزادان می باشد. بشر در هزاران سال پیش متوجه شد که می تواند از این فرآوردۀ با ارزش به عنوان غذا، نه تنها برای کودکان، بلکه برای بزرگسالان نیز استفاده نماید. بر این اساس، او از طریق انتخاب و پرورش حیوانات توانست تولید شیر را به میزان قابل توجهی افزایش داده، آن را به عنوان غذای خویش مورد استفاده قرار دهد. نوع حیوانات تولید کنندۀ شیر در یک منطقه تا حد زیادی به شرایط آب و هوایی محل بستگی دارد. گاو، بومی مناطق معتدله است. مردم اروپا و مناطق مهاجرنشین، نظیر آمریکای شمالی، استرالیا  و نیوزیلند، از جمله مصرف کنندگان عمده شیر گاو و فرآورده های آن به شمار می روند. شیر بز و گوسفند در جنوب اروپا طرفدارانی دارد. مصرف شیر گوزن شمالی توسط لاپهای اروپای شمالی نیز قابل ذکر است. در جنوب غربی آمریکا شیر گاو میش اهلی آسیایی (بوفالوی آبی) به مصرف می رسد. مادیان، شتر و لاما از دیگر حیواناتی هستند که شیر آنها مصرف انسانی دارد. علاوه بر این، مهمترین غذای کودک یعنی شیر انسان را نمی باید از نظر دور داشت.
وجود یکسری عوامل طبیعی نظیر نژاد، مرحله شیردهی، عفونت پستان، فصل، تغذیه  و روند شیر دوشی تخمین دقیق متوسط ترکیبات شیر را مشکل ساخته و  لذا اطلاعات موجود دربارۀ ترکیب شیر باید با توجه به این عوامل تفسیر شود.

فهرست مطالب:
مقدمه
توضیحاتی در باره ی کارخانه چوپان
آزمایشگاههای کارخانه
تاریخچه:
تعریف شیر
واحدهای شرکت چوپان
انواع محصولات تولیدی توسط شرکت
نحوه ورود شیر به کارخانه و بررسی سیستم HTST
شیر پاستوریزه و هموژن
شیر خشک
مراحل تولید
کنترلهای مرحله تغلیظ
بسته بندی
موارد نشانه گذاری
خامه (Cream)
تعاریف
نسبت بین اندازه ذرات در شیر
پنیر (Cheese)
ضد عفونی کردن
مراحل شستشو و نظافت
شستشو درجا (CIP) Cleaning- in Place
ماست (Yoghurt)
ضایعات در صنایع شیر و فرآورده های آن و راههای جلوگیری از ضایعات
تکنولوژی شیر تغلیظ شده و خشک
دستگاههای تبخیر کننده
انواع تبخیر کننده های یک مرحله ای
تکنولوژی شیر خشک
روش های اصلی
خشک کن پاششی (اسپری) Spray – Drying
سلول های شیری (Alveoil) :
رشد بافت پستان
انواع دام های مختلف شیر
خواص فیزیک و شیمیایی شیر
وسیکوزیته
خواص شیمیایی شیر
آنزیم های شیر: هیدرولازها، اکسید وردوکتازها
لیپاز
گازهای موجود در شیر
هموژنیزاسیون
ترکیبات شیمیایی شیر
غلظت پروتئین های در شیر
میکروبیولوژی شیر
منابع آلودگی شیر
باکتریوفاژ
شیر مایع
چربی شیر
شیر تلغیظ شده
خامه
پاستوریزاسیون شیر
استریل کردن
ترمالیزیشن
ماست
نوع مایه ماست
استرلیزاسیون و ضد عفونی
ضد عفونی
استرلیزاسیون
رنگ آمیزی ساده
آزمایشگاه های کارخانه چوپان
وزن خصوص (Specific Gravity )
غلظت سنج بریکس Brix Scale
آزمایشات شیر
تعریف شیر
عوامل موثر در تغییر ترکیبات شیر:
آماده کردن نمونه
جستجوی تقلبات در شیر
اندازه گیری چربی شیر توسط بوتیرومتر
بخش مدیریت
مراحل تصفیه کلاسیک
شمای خط تولید دوغ بدون گاز پاستوریزه

تعداد مشاهده: 647 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 71

حجم فایل:677 کیلوبایت

 قیمت: 2,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش