فایل یو

برترین جزوات آموزشی

فایل یو

برترین جزوات آموزشی

Machinery's Handbook- Gears, Splines and Cams


Machinery's Handbook- Gears, Splines and Cams
هندبوک معروف ماشین آلات، بخش چرخنده ها و بادامکها، مباحث چرخنده ها و بادامک ها شامل جداول و روابط

تعداد مشاهده: 1855 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.pdf

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 194

حجم فایل:7,032 کیلوبایت

 قیمت: 5,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مکانیک

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF

حل تمرین سیستم های فازی و کنترل فازی (تشنه لب)، فصل هفتم


توضیحات:
حل تمرین های فصل هفتم کتاب سیستم های فازی و کنترل فازی (تشنه لب)، پاسخ ها در 7 صفحه تهیه شده است. در تدوین این حل تمرین سعی شده است از سه منبع استفاده شود در صورتی که در حل تمرین های دیگری که در اینترنت موجود است از یک منبع استفاده شده است.

تعداد مشاهده: 1647 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pdf

تعداد صفحات: 10

حجم فایل:13,464 کیلوبایت

 قیمت: 3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب برای دانشجویان رشته های مهندسی برق

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل PDF می باشد.

تحقیق تغذیه و بهداشت


بخشی از متن:
لابد این ضرب المثل قدیمی را شنیده اید که میگوید :((صبحانه را با دوستت بخور، ناهار را تنها و شام را با دشمنت.)) این ضرب المثل قدیمی بیانگر اعتقادی کهن است که حتی امروزه هم عده ای از کارشناسان و متخصصین به آن اعتقاد دارند.
لازم است بدانید صبحانه باید شامل 20% از کل کالری و نهار باید شامل 35 % از کل کالری و شام هم باید حاوی 30% از کل کالری باشد و میان وعده ها فقط 15% از کل کالری را شامل می شوند . در صورتیکه مشاهده میشود میان وعده ها  بخصوص در کودکان درصد بالاتری از انرژی را تامین میکند لذا بهتر است حتی این سه وعده درصد کمتری از انرژی فرد را تامین کند.
20% انرژی یک فرد عادی بسته به نیاز یک فرد به انرژی (2400-1800) از 2 کف دست نان و دو عدد خرما و به اندازه یک قوطی کبریت پنیر تا همین اندازه به اضافه یک لیوان شیر متغیر است و بیش از این اندازه دیگر پرخوری به حساب میآید. البته عده ای از کارشناسان اعتقاد دارند مصرف صبحانه اول وقت باعث سنگینی و عدم کارائی میگردد و شاید به همین دلیل است که در اداره جات صبحانه در ساعت 9 الی 10 توزیع میشود.
بهر صورت بهتر است آن عقیده قدیمی را رها کنیم و بیاموزیم که هر چیز را به اندازه و سروقتش مصرف نمائیم و یادمان باشد تنها یک روش تغذیه ای است که سلامتمان را تضمین میکند:
اعتدال: اگر چه همگی میدانیم در بعضی از اداره ها اگر صبحانه را موقع شام هم توزیع کنند باز هم کارائی پرسنل آن چیزی است در حد صفر!!

فهرست مطالب:
چقدر صبحانه بخوریم
آیا میدانید مشخصات یک برنامه خوب غذایی چیست
کربوهیدرات و چاقی
خرافات تغذیه ای
عادت بد غذایی در کودکان
عدم مصرف آب با غذا
بی اشتهایی کودکان
تفکر مثبت
با تغذیه مناسب سلامت موهای خود را تامین کنیم
آشنایی با ویتامین ب ١٢ یا کوبالامین
نکات مهم در مورد شیر و کودک
آیا مصرف سویا مفید است؟
من باید چند کیلو باشم؟
چگونه می‌توان وزن ایده‌آل خود را محاسبه نمود؟
بروز و یا ریسک بروز بیماری های مرتبط با اضافه وزن
چه کسانی باید از وزنشان بکاهند؟
آیا راهی برای اندازه گیری میزان اضافه وزن و یا میزان چربی اضافه بدن وجود دارد؟
روغن ماهی به استخواها استحکام میبخشد
مرض جوع
نقرس
پیام های  بهداشتی و تغذیه ای!
منابع وماخذ

تعداد مشاهده: 1302 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 40

حجم فایل:29 کیلوبایت

 قیمت: 8,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده عمومی و دانشجویان رشته تغذیه


  • محتوای فایل دانلودی:
    حاوی فایل ورد قابل ویرایش

پاورپوینت سرمایه فکری اجتماعی


بخشی از متن:
سازمانهای امروزی برای بقا ورشد نیاز به مزیت رقاتبی دارند. شرکتها دیگر نمیتوانند از طریق متمایز سازی محصول با یکدیگر رقابت کنند. عملکرد سازمانها دیگر وابسته به منابع ناملموس است. در میان سرمایه های ناملموس (فکری) سرمایه انسانی منحصر بفرد یک مزیت است.

فهرست مطالب:
سرمایه
مفهوم سرمایه فکری
عناصر سرمایه فکری
سرمایه انسانی
سرمایه رابطه ای
سرمایه انسانی در سازمان ها
فعالیت مدیریت منابع انسانی برای انواع ذخایر انسانی
طبقه بندی سرمایه فکری
سرمایه اجتماعی
سرمایه فکری
ابعاد مدیریت با مشارکت بالا
مفهوم سرمایه اجتماعی
عنصر شناختی
مدلهای سرمایه انسانی
مدل سیستماتیک سرمایه انسانی
عوامل مورد نیاز برای موفقیت سازمان
مدل مفهومی ارتباط بین عناصر
رابطه سرمایه انسانی با عملکرد سازمان
نتیجه گیری
منابع

تعداد مشاهده: 800 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.zip

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 29

حجم فایل:760 کیلوبایت

 قیمت: 2,200 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته مدیریت

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش

تحقیق نفت (طلای سیاه)


توضیحات:
تحقیق ارائه شده در 18 صفحه تنظیم شده است و برای دانشجویان و دانش آموزان قابل استفاده و ارائه می باشد. مطالب موجود در آن شامل ترکیبات عمده نفت خام، پراکندگی منابع نفتی زمین، تاریخچه استخراج نفت در ایران و .... می باشد. در پایان نیز نتیجه گیری و منابع و مأخذ آورده شده است. امیدوارم تحقیق حاضر مورد استفاده کامل شما قرار گیرد.

مقدمه:
نَفت خام مایع غلیظ و افروختنی به‌رنگ قهوه‌ای سیر یا سبز تیره‌است که در لایه‌های بالایی بخش‌هایی از پوسته کره زمین یافت می‌شود. نفت شامل آمیزه پیچیده‌ای از هیدروکربن‌هایی گوناگون است. بیش‌تر این هیدروکربن‌ها از زنجیره آلکان هستند؛ ولی ممکن است از دید ظاهر، ترکیب یا خلوص تفاوت‌های زیادی داشته‌ باشند.

فهرست مطالب:
مقدمه
ترکیبات عمده نفت خام
پراکندگی منابع نفتی زمین
تاریخچه استخراج نفت در ایران   
فرآورده های حاصل از نفت خام
محصولات پتروشیمی ایران
خواص نفت خام
موارد استعمال برخی از برش های نفتی
فرآیند های پالایش در پالایشگاه
تقطیر
اولین پالایشگاه پیشرفته شناور جهان   
نتیجه گیری
منابع و مأخذ



تعداد مشاهده: 3646 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.docx

فرمت فایل اصلی: docx

تعداد صفحات: 18

حجم فایل:2,637 کیلوبایت

 قیمت: 4,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانش آموزان و دانشجویان


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب word و قابل ویرایش