چکیده: حضور عناصر آلیاژی ناخالصی در هنگام فرآیند تولید برنج، امری اجتناب ناپذیر است. وجود عناصر مختلف سبب تغییر در ریزساختار، سینیتیک و اندازه دانه در هنگام تبلور مجدد و رشد دانه ها می شود. در تحقیق حاضر، تاثیر افزودن عنصر منگنز بر رشد دانه در برنج 70B مورد بررسی قرار گرفته است. بدین منظور، اسلب برنج 70B حاوی 0/25 درصد عنصر منگنز در کوره اتمسفر گاز خنثی ریخته گری شد. سپس 65 درصد کاهش ضخامت بوسیله نورد سرد انجام پذیرفت. نمونه های حاضر در کوره موفلی در محدوده دمایی 850-700 درجه سانتیگراد به صورت ایزوترملال در زمانهای مختلف آنیل گردیدند. بررسی های ریز ساختاری با استفاده از میکروسکوپ نوری صورت پذیرفت. نتایج نشان می دهد که افزودن منگنز به برنج 70B سبب توزیع اندازه دانه در دماها و زمانهای مختلف از نوع لگ- نرمال است. سینتیک رشد دانه ها از ققانون پارابولیک پیروی کرده که بر اساس آن توان رشد برای اندازه گیری مساحت برابر با 29 / 0 = n است. انرژی اکتیواسیون رشد دانه برابر با Qgg=24/46KJ/Mol به دست آمده است. چکیده: حسین عباس زاده، فاطمه داعی، غلامحسین اکبری، عباس پولادی
تعداد مشاهده:
877
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.zip
فرمت فایل اصلی: pdf
تعداد صفحات: 9
حجم فایل:99
کیلوبایت
قیمت:
1,900 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته متالوژی