مقدمه: کربوهیدرات ها (Carbohydrates) یا همان هیدرات های کربن یا مواد قندی؛ یکی از انواع مولکول های زیستی هستند که از نظر شیمیایی آنها را پلیهیدروکسی آلدئید یا پلی هیدروکسی کتون میدانند. هیدراتهای کربن از اتمهای کربن، هیدروژن و اکسیژن تشکیل شدهاند. کربوهیدرات ها در بدن بیشتر به عنوان مولکولهای ذخیرهکننده انرژی عمل میکنند، اما کاربردهای ساختاری و نقش در انتقال پیام و ... نیزدارند.
فهرست مطالب: ساختار کربوهیدرات ها دسته بندی کربوهیدرات ها تک قندی ها دوقندی ها پلی ساکاریدها آمیلوز، پلیمر خطی گلوکز است سوخت و ساز کربوهیدرات ها کارکرد مواد قندی و نشاسته در بدن فعالیت نوری قندها قندها، تشکیلدهنده همیاستالهای درون مولکولی گسستگی اکسایشی قندها انرژیزایی کربوهیدراتها ارزش کربوهیدرات ها در تغذیه ورزشکاران منابع غنی از نشاسته منابع اصلی ساکارز آنچه که مربوط به سبزی ها است آنچه مربوط به میوه ها است فیزیولوژی کربوهیدرات ها در عملیات ورزشی مقادیرکربوهیدرات ها در رژیم غذایی جیره کربوهیدرات ها در شب قبل از مسابقات میزان قند و کربوهیدرات موجود در انواع مواد غذایی غذاهای سرشار از کربوهیدرات ها متوسط میزان کربوهیدرات در مواد غذایی متابولیسم کربوهیدرات ها
تعداد مشاهده:
1928
مشاهده
فرمت فایل دانلودی:.docx
فرمت فایل اصلی: docx
تعداد صفحات: 20
حجم فایل:107
کیلوبایت
قیمت:
3,500 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.
پرداخت و دریافت فایل
راهنمای استفاده:
مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته تربیت بدنی
محتوای فایل دانلودی:
در قالب فایل word و قابل ویرایش